Locatie

“Rumba Residence”

Party- en danscentrum  Mittelmeijer bestaat al sinds 1935 en sinds 1989 op deze plek. Het is voor veel mensen uit Amstelveen en Amsterdam een begrip. Want dansen bij Dans- en Partycentrum Mittelmeijer, daar geniet men al sinds de jaren ‘90 van. Velen hebben hier veel plezier beleefd, relaties en vriendschappen zijn er ontstaan. En nu wordt het een plek waar straks met veel plezier gewoond kan worden.

De Rumba is een typische dans die met veel passie is uitgevoerd door veel dansleerlingen. Daarom is de naam voor het gebouw “Rumba Residence” gekozen met respect voor de historie van deze plek.

 

De locatie

De groene en solitaire ligging in de gewilde wijk “Keizer Karelpark” met een goed imago en veel laagbouw is zeer aantrekkelijk. De locatie is perfect, zo in het hart van Nederland. Vanuit dit gebouw kunt u alle kanten op. Luchthaven Schiphol, het centrum van Amsterdam en de Zuidas liggen op steenworp afstand, terwijl de twee internationale scholen in Amstelveen, het dorp Ouderkerk aan de Amstel met zijn gezellige terrasjes aan de rivier de Amstel en het beginpunt van de Noord-Zuidlijn op fietsafstand liggen. Daarnaast is het voorzieningenniveau in de naaste omgeving hoog. Denk hierbij aan winkels en OV op loopafstand van de Van der Hooplaan of het levendige Stadshart van Amstelveen, maar ook sportmogelijkheden en recreatie. Naast het gebouw ligt een groen parkje waar het fijn spelen is voor de kinderen.